Hei,

vi er Luxe.


Luxe ble til etter et ønske om å levere noe ekstra til markedet vi opererer i. Å jobbe som eiendomsmegler er en krevende og hektisk tilværelse, og målet vårt er at du som megler skal få litt mindre å tenke på. Fleksibilitet, kontinuitet og punktlighet er sentralt i alt vi jobber med og vi strekker oss langt for å gjøre prosessen sømløs for megler og boligselger.


Vi er en familiebedrift i Asker drevet av fotografene Alyssa og Anders Kjøndal. Anders har jobbet med eiendomsfotografering siden 2004 og har jobbet i flere av de store byråene. Alyssa har jobbet som fotograf siden 2012. Hun har også jobbet med boligstyling og studerer interiørdesign.


Luxe ble grunnlagt i 2012 og i årene siden har vi jobbet for å tilby en tettere oppfølging og mer skreddersydd tjeneste enn det som var mulig gjennom byråene. I dag jobber vi tett med et tyvetalls meglere i Asker, Bærum, Oslo og Drammen. Flere av disse meglerne har vi samarbeidet med i mer enn ti år, og de vet hva de kan forvente seg av bildeleveranser, punktlighet og kundeoppfølging.


Gjennom tett samarbeid med eiendomsmeglere over mange år, og en lidenskap for bransjen vi jobber i, har vi opparbeidet en god forståelse av hvordan markedsføre eiendomsobjekter gjennom fotografier og video. Det hjelper oss å ta de riktige bildene for å trekke mest mulig interesse for ditt objekt.

Et internasjonalt team

Våre fotografer har lang erfaring i fotografyrket. Med på laget har vi også en gjeng med fotoredigerere i Vietnam og 3D-spesialister i Filipinene som sørger for at produktene holder høy standard og blir levert raskt og til avtalt tid.


Kombinasjonen av vår erfaring og kjennskap til markedet og fleksibiliteten i et profesjonelt internasjonalt team gjør at vi kan snu oss rundt og utvikle og levere nye produkter raskere enn våre større konkurrenter. Samtidig som tilgjengelighet, fleksibilitet og graden av individuelle tilpasninger for den enkelte kunde er større.

Hvorfor hyre fotograf fra Luxe?


Vi leverer alt av fotografering og video til markedsføring av eiendom og har snart 20 års erfaring fra bransjen. Vårt mål er å hjelpe deg å få flest mulig interessenter til visning gjennom fotografier og video som gjør at din annonse skiller seg ut fra mengden. Vår hovedutfordring er å fortelle en historie med bildene som gir interessenten et godt bilde av eiendommens kvaliteter. Vårt hovedfokus er privatboligmarkedet, men vi tar også fotooppdrag for næringsmeglere, utviklere og eiendomsbesittere. Utenom gode produkter er direkte kontakt med fotografen, tilgjengelighet og fleksibilitet noen av grunnene til at våre kunder velger oss.

Prosessen videre

Førsteinntrykket

Markedsføring av eiendom handler mye om det visuelle. Det første møtet potensielle kjøpere får er ofte gjennom bildene, enten det er i en epost fra finn.no, en annonse i avisen, en DM i postkassen eller video på Facebook. Man har to sekunder til å overbevise seeren om stoppe opp og ta neste steg, og da gjelder det å ha gode bilder. La oss hjelpe deg med det!

1 / 3
1 / 3