Stemningsfulle bilder

Kveldsfotografering er en ypperlig måte å få annonsen til å skille seg ut på finn.no. De fleste annonser har et lyst fasade- eller stuebilde som hovedbilde, så et mørkere kveldsbilde skiller seg godt ut i annonselisten. Kontrasten til de “vanlige” bildene skaper en stoppeffekt som fører til mer interesse og flere klikk på annonsen.


Kveldsfoto passer spesielt godt til eiendommer som har god utsikt eller god belysning inne og/eller ute. En pent belyst fasade eller uteplass, eller en stue med utstrakt bruk av downlights gjør seg veldig godt på kveldstid. Levende lys i lykter og lysestaker gjør seg også veldig godt på kveldstid.


Flere meglere bestiller utelukkende kveldsfotografering på enkelte objekter. Da tas alle bilder av alle rom og utearealer på kveldstid - ingen fotografering på dagtid. Det gir annonsen et helt annet inntrykk enn med dagslysbilder og gjør det lettere å skille seg ut. Dette passer best til leiligheter og hus som er stylet og i tillegg har god og stemningsfull belysning inne og/eller ute.